16 Ekim 2016 Pazar

Okula Kimliksiz Girin

Okula Kimliksiz Girin 

Sahte Kimlik Yapımı

Merhaba arkadaşlar ben katolik imam bugün sizlere özellikle üniversite öğrencilerinin başbelası olan okul kimliklerinden bahsedicem. Okuldaki güvenlik görevlileri okul kimlik kontrolü yaparlar. Ve kimlikteki bilgilerinize bakmadan sadece okul kimliği olup olmadığına bakarlar. Aslında güvenlik görevlileri okuldaki binlerce öğrencinin kim olduklarını bilmezler yani tanımazlar o yüzden işiniz kolay. Şimdiki anlatacaklarım okul kimlikleri kontrolü ile güvenliği sağlanan üniversiteler ve diğer eğitim kurumları içindir. Başlayalım.

 Sahte Kimlik Nasıl Yapılır ? Neden Yapılır ?

İşin gerçeği aslında şu. Zamanında benimde başıma geldiği için şuan bu satırları yazıyorum. Sabah kalktınız ve saatinize baktınız ki geç kalmışsınız. Hemen apar topar hazırlandınız ve okula gittiniz ama o da ne güvenlik görevlileri pusuya yatmış sizi izliyor gelse de kimliğine baksam diye. Orada tek seferliğine de olsa sizi affedip içeri alabilirler ama sürekli olarak bu hatayı yapmaz istemezsiniz değil mi ? yada kimliğinizi kaybettiniz ve görevliye bunu anlatamıyorsunuz. Sorun değil bizde sıfırdan yeni bir kimlik yaparız ve sorunu ortadan kaldıracağız. İlk önce bize lazım olan şeylerin başında biraz photoshop bilgisi bir adet yazıcı ve fotoğraf kağıdı gerekiyor. Sizin tasarım bilginizin olmasına da gerek yok. Bir arkaşınıza da yaptırabilirsiniz.

       Şimdi ilk olarak bir adet sağlam bir kimlik bulunuz veya şuan kaybetmediyseniz yedeğini yapacağınız kimliği tarayıcı ile taratın veya resmini tam odaklanmış bir şekilde çektinden sonra bilgisayar ortamına atın. Photoshop programında kişisel bilgileri içeren yerleri sizin bilgileriniz ile değiştirin ve fotoğrafıda doğru ve uygun boyutlarda ayarladıktan sonra bu çalışmayı kaydedin. Daha sonra kimliğin arka tarafınıda aynı şekilde halledin. Daha sonra bu tasarımları fotoğraf kağıdına yazdırın. Neden fotoğraf kağıdı derseniz normal kimlikler gibi parlak ve canlı gözüktüğü için. Normal kağıt türleri çabuk kirlenir ve işinize yaramaz. Neyse yazdırma işlemi bittikten sonra kağıtta kalan beyaz alanları makas ile özenli bir biçimde kesin. 

    Şimdi geldi sıra bunları birleştirmeye yani son adıma. Şimdi herkesin evinde bulunan operatör şirketlerinden aldığınız hatların kartlarından bir adet bulun ve yapıştırı ile uygun bir şekilde yapıştırın. Geriye kalan fazlalıkları da yine makas yardımı ile kesin ve kimliğiniz hazır. güle güle kullanın.