18 Ekim 2016 Salı

Sitenizin Hitini Artırın

Sitenizin Hitini Artırın

Merhaba bugün sizlerle birlikte internet sitemizin hitini artırıcaz. Ama bundan önce ilk olarak hit neden artırılır buna neden ihtiyaç duyulur ve hitin yararları nelerdir. Gelin isterseniz bunlara bir göz atalım. 

Hit Nedir ?

Hit kelime anlamı olarak beğenilen,sevilen ve ilgi gören anlamına gelir. Yani bir şey beğeniliyor ilgi görüyorsa hit alıyor diyebiliriz. Sitenize gelen ziyaretci sayısı çok ise siteniz gerçektne beğeniliyor yada seo ile yukarılarda olduğu için ziyaretciler ilk sizin sitenize geliyor olabilir.

Hit ne için lazım olur ?

Hit almayan bir site internetin derinliklerinde kaybolmaya mahkumdur. Google veya diğer bilgi toplayan platformlar sitenize ziyaretci gelip gelmediğine bakar ama gelmiyorsa siteniz bir işe yaramıyor demektir. Ve yavaş yavaş diğer siteler arasında kaybolur gider. Şimdi bunun tam tersini düşünürsek hitin ne için lazım olduğunu anlarsınız. Sözü fazla uzatmadan sitenize gelen ziyaretcileri nasıl artırırsınız bunlara bir göz atalım.

HİT NASIL YAPILIR

İsterseniz kolay yoldan başlayalım. Sitenize ziyaretci göndermenin kolay yollarından birisi yardımcı programlar kullanmaktır. Bu programlar sitenize otomatik olarak ziyaretci gönderir. Ve sanki siteniz ziyaret ediliyormuş gibi olur. Bu programların mantığı şu şekildedir;
Siz programı açarsınız puan kazanırsınız kazandığınız puanlar karşılığında diğer programı açan kişiler sizin puanlarınız kadar sitenizi ziyaret eder. Tüm bu işlemleri program kendi başına halleder siz sadece programı açın ve keyfinize bakın. Peki hangi programlardır bunlar. 

Çoğu webmasterın kullandığı bir programı sizlere sunuyorum. Programın adı Hitleap viewer. Bu programı kullanabilmek için önce hitleap.com sitesini ziyaret edip kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt sonrasında giriş yapınız ve My Websites sekmesinden, Add New Website butonuna tıklayarak site linkinizi kayıt ediniz ve programı indirerek puan kazanmaya ve daha sonra sitenize hit göndermeye başlayın. Programı earn Traffic sekmesinden sisteminize uygun olan versiyonu indirin. İndirme işleminden sonra üyelik bilgileriniz ile giriş yapınız ve programı açık bırakıp siz kendi işinize bakabilirsiniz.